tisdag 6 september 2011

Alvas 1 års dag!

Tänk vad tiden går fort...såå himla vansinnigt fort. Och jag som nästan rullade med ögonen och bara trodde att alla överdrev en aning när de sa "passa på att njut, tiden kommer gå såååå fort". Men det går ju verkligen sjukt fort, tänk att ett år redan gått. Och nu är det jag som går runt och säger denna fras till alla vänner med nyfödda.
Hade tänkt att summera Alvas ett års kalas lite även om det var för nästan två veckor sedan. Men bättre sent än aldrig!

Som man längtat efter denna dagen (1 års dagen alltså), med både spänning och förväntan, har faktiskt varit lite nyfiken på vad hon skulle få i present. Planerat i huvudet hur allt ska bli, men det blir ju nästan aldrig så ändå..utan lite mer spontant, och det är väl kanske skönt det med.
Här kalasades det i två hela dagar, inte dåligt de, men så kan det vara när man har en stor släkt och där kanske inte alla går såå bra ihop med varandra, så lösningen blev alltså kalas x 2. Toppen!

 öppnar paket med mormor


 en egen vovve med koppel...wii

 vackraste älvan Alva


 Alvas tårta
 och de vuxnas
 mer paket ocn nya gäster
 skär tårta med pappa och morfar
 bussen blev en favvis

 simultanförmåga redan nu :)


Kalas nr 1 (26/8) blev lite senare än vi hade tänkt oss, vid halv sex tiden, men vad gör man inte när födelsedagen infinner sig på en fredag när vanligt folk jobbar! Var därför lite orolig för att Alva kanske inte riktigt skulle orka med när alla gäster kom, eller somna mitt i, och mer orolig blev jag när snuttan bestämde sig för att inte sova sin eftermiddags lur. Men denna oron var helt obefogad skulle det visa sig. Här höll hon låda och showade och spexade, öppnade presenter och åt tårta, fram till kl 22 när de sista gästerna gått hem. Då var det en flarra välling och god natt som gällde och hon slocknade som en stock. Gud så trött och slut hon var, tänk så mycket intryck, alla paket, presenter, ljud och grejer!! Bara ballongerna var ju hur kul som helst!!
Kvällen bjöd på fin fina presenter utav gästerna, nybakat fika och hemmagjord tårta (Alva fick en egen liten specialare), och kvällen avslutades med en flaska Champagne för de vuxna. Och genast blev vi alla lite sentimentala och mindes tillbaka till degen för ett år sedan, att allt trots allt slutade för jäkla bra om jag får säga det själv.! Tack lilla Alva för att du har berikat vårt liv så oerhört mycket, du är verkligen den bästa gåvan!

Kalas två (27/8) gick lika smidigt som det första, kanske främst för att det hölls lite tidigare, redan vid tre. och trots att lill damen inte sovit sin middagslut återigen gick allt som smort, och hon orkade med allt lika bra som gårdagen!! och gud så roligt att man är i centrum för alla!! verkligen alla!!


Tack alla fina människor som var med och gjorde Alvas första födelsedag till en underbar upplevelse!!

Och tack lilla Alva för att du är en sådan glad och sprudlande liten tjej som tar allt med sådan ro!!

1 kommentar: